изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:02 EEST
ИЗМАМИХА СТАРЕЦ ОТ ГЕН. ТОШЕВО С 4000 ЛЕВА    
Ред и сигурностВъзрастен мъж от Генерал Тошево се раздели с 4000 лева, след като стана жертва на измама, съобщиха от областна дирекция "Полиция" в Добрич.

 Потърпевшият се оплакал в полицейското управление в града на 22 ноември. Той разказал, че по телефона му се обадил мъж, който се представил за негов близък роднина. Казал му, че ще му изпрати човек, който да му донесе части за машина за безалкохолни напитки, за които трябва да брои 4 000 лева. Още същия ден старецът бил посетен в дома си от неизвестен мъж, който обяснил, че го праща родственика му. След като взел предварително уговорената сума офейкал. Измаменият така и не получил части за машина за безалкохолни напитки.
По случая работят служители на РПУ в Ген. Тошево, провеждат оперативно-издирвателни мероприятия за установяване и задържане на измамника. Образувано е досъдебно производство.
Във връзка със случая от ОД "Полиция" Добрич за пореден път отправят апел към жителите на Добричка област да бъдат особено внимателни в разговорите си по телефона, в които насрещното лице се представя за далечен приятел, бивш колега, роднина или друг близък и по различни  поводи иска парични суми. В никакъв случай да не предоставят на трети лица пари, без да са направили необходимата насрещна проверка. НДТ

 


Сходни връзки

ИЗМАМИХА СТАРЕЦ ОТ ГЕН. ТОШЕВО С 4000 ЛЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди