изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:42 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: АБОНАТ ЗАПЛАШИ ДА ВЗРИВИ ПОЩАТА, НО АТЕНТАТОРЪТ НЕ СЕ ПОЯВИЛ    
ЛюбопитноЗаради несъстоял се телефонен разговор мината нощ между Добрич и с. Златия, анонимен мъжки глас около 21,40 часа предупредил пощата в града, че ще я взриви, научи НДТ.

Минути след предупреждението, подадено на дежурната диспечерка в ТП "Далекосъобщения", полиция оградила пощата, но атентаторът не се появил.

МИНАТА - НАВОДНЕНА
Мината в Оброчище от пет дни пак е спряла да работи, научи НДТ от Стефан Палов - бивш управител на обявената в ликвидация "Манган" ЕАД и настоящ шеф на "Българо-австралийска манганова компания", която експлоатира сега рудника. Той отрече спирането да е свързано с наводнението на мината, което било факт от близо две седмици. Мангановото находище спря да работи в края на октомври, когато - в съответствие с решението за откриване на процедура за обявяване в несъстоятелност, бяха съкратени почти всички работници във фирмата. От г-н Палов научихме, че 260 души вече са назначени на работа в "Българо-австралийска манганова компания".

НДТ - 27 ноември 1996 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: АБОНАТ ЗАПЛАШИ ДА ВЗРИВИ ПОЩАТА, НО АТЕНТАТОРЪТ НЕ СЕ ПОЯВИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди