изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:36 EEST
Кметът на Сандански започва проверка по случая на румънец, претендиращ за половината територия на общината    
НовиниСандански. Кметът на община Сандански Андон Тотев започва проверка по случая за румънски гражданин, имащ претенции за земи от половината територия на общината.

По този повод в 16.30 ч. той ще проведе среща с началника на общинската комисия “Земеделие и гори” Бойко Лалев по повод публикации в местната преса за претенции на румънския гражданин Фека Диму върху половината от ториторията на община Сандански и част от парк "Пирин".
Кметът заяви пред радио “Фокус” – Пирин, че за първи път научава за подобни твърдения. Исковата молба на румънеца е била подадена в Районния съд в Сандански през този месец за 150 000 декара в местността Каменица. Първото дело е било на 23 ноември, на което ръмънецът е представил документ за покупка на имота от 1935 г., удостоверен от тогавашния Мелнишки митрополит Григорий.
 


Сходни връзки

Кметът на Сандански започва проверка по случая на румънец, претендиращ за половината територия на общината | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди