изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:00 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ДОБРУДЖАНЦИ ЩЕ СТАЧКУВАТ НА 4 ДЕКЕМВРИ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО    
ЛюбопитноВ националните протестни действия срещу антисоциалната правителствена политика, организирани от КНСБ на 4 декември, ще участват не само работещи в бюджетната, но и в материалната сфера добруджанци.

 Това каза вчера за НДТ председателят на РКС на КНСБ в Добрич Гинка Василева. В много от бюджетните организации и предприятия от 26 ноември са започнали да представят пред работодателите уведомителните писма за предстоящите протести. Според г-жа Василева, към ефективни стачни действия ще прибегнат работещите в сферата на образованието и част от материалното производство.

ПОНЕ ДВА-ТРИ ЛЪВСКИ СКОКА НА ДОЛАРА ДО ВАЛУТНИЯ БОРД?
"Гражданите вече се страхуват, че в резултат на паричната политика на БНБ ще загубят не само левовете, но и валутата си" - споделиха вчера работещи във валутните бюра в Добрич за НДТ. За това, според тях, през последните дни се е увеличило предлагането на чуждестранни пари на валутния пазар и е постигнато известно стабилизиране на курса на марката и долара. Сарафите обаче предвиждат това затишие да е временно. Според някои от тях, преди  евентуалното въвеждане на валутния борд ще преживеем поне още два-три труса на курса на чуждите пари.

НДТ - 28 ноември 1996 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ДОБРУДЖАНЦИ ЩЕ СТАЧКУВАТ НА 4 ДЕКЕМВРИ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди