изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:35 EEST
СЪДЯТ СТОЛИЧЕН АГРОБИЗНЕСМЕН БЛИЗО 9 ГОДИНИ СЛЕД РАЗИГРАН ЕКШЪН    
НовиниДобричкият окръжен съд разпита петима свидетели по делото срещу 48–годишния Дойчин Крумов Тодоров от софийското село Бухово.

Срещу подсъдимия има повдигнато обвинение от преди осем години и девет месеца - за три опита за убийства, отправяне на смъртни заплахи и хулиганство.

На 22 февруари 1998 година в село Крушари е гърмял с пистолет в дискотека, а извън заведението се заканил, че ще убие Ивайло Добрев и Ивайло Иванов. Дойчин стрелял в телата на Георги Бакърджиев от Силистра и на Богдан Иванов от село Крушари. По-късно подсъдимият избягал с автомобила си и се укрил във фургон край село Александрия. От там произвел изстрел срещу пристигналия Николай Петров, който тогава бе сержант от МВР. Дойчин произвел изстрел с пушка в тялото му, се казва още в обвинителния акт.

Делото ще продължи през януари, когато предстои да бъдат разпитани двама ключови свидетели, заяви съдия Тома Манушев. За неявяването им вчера магистратът им наложи глоби от по 100 лева и принудително довеждане.

В най-добрия случай подсъдимият ще получи присъда дни преди да се навършат девет години от екшъна в Добричко. НДТ

 


Сходни връзки

СЪДЯТ СТОЛИЧЕН АГРОБИЗНЕСМЕН БЛИЗО 9 ГОДИНИ СЛЕД РАЗИГРАН ЕКШЪН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди