изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:32 EEST
Борисов в Брюксел: Не унижавайте българския народ    
Европейски съюзКметът на София Бойко Борисов се срещна с Жозеф Дол от групата на Европейската народна партия в Европейския парламент и председател на комисията по земеделие в парламента.

Жозеф Дол се споменава често като вероятен наследник на лидера на Групата на ЕНП на този пост, след вероятното избиране на Ханс-Петер Пьотеринг за председател на ЕП.

Той е човекът, който работи най-вече по линия на земеделието. А това е проблемът, по който най-много куцат нещата в България при положение, че имаме и най-големи възможности, заяви Бойко Борисов след срещата се с Дол.

Кметът изрази задоволството си от успешното протичане на Ден на София в Брюксел, за който активно са съдействали и брюкселските общински власти.

Това, за което помолих, бе да не бъде унижавана България при гледането на доклада на Джефри ван Орден и вземането на решение утре. Съзнавам, че тройната коалиция и корупционните й схеми са факт, но поне при приемането на доклада по никакъв начин не трябва да се унижава българският народ, каза Борисов.

Българският народ не заслужава да получи шамар в Европа. Надявам се, че са чули моето послание, изтъкна кметът. Мария Капон, която придружава Борисов на срещата му с Жозеф Дол, добави, че е много важен сигналът, който ще дадат евродепутатите на европейските граждани от Европейския парламент с гласуването на доклада на Джефри ван Орден.

Защото налагане на някаква предпазна клауза ще означава несигурност на границите на Европейския съюз. По-добре е да има достатъчно политически натиск да изпълним поетите ангажименти, каза тя.

http://news.ibox.bg

 


Сходни връзки

Борисов в Брюксел: Не унижавайте българския народ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди