изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:14 EEST
ВЧЕРА КАСИТЕ НА ЕНЕРГОТО НЕ РАБОТЕХА    
НовиниЗа това сигнализираха читатели на вестника

Читатели на НДТ сигнализираха, че касите на електроразпределителното дружество вчера не работят и питаха това означава ли, че сега, в края на месеца, като не си платят тока, ще бъдат прекъснати или ще имат начислени лихви за неплатената сума. Зададохме тези въпроси в централата на дружеството във Варна, откъдето заявиха: "Електроразпределение - Варна" АД уведомява, че поради технически трудности при въвеждането на нова информационно-техническа система, касите за заплащане на електроенергия на дружеството няма да работят с клиенти на 29.11.2006г. Препоръчваме на нашите клиенти да заплатят своите сметки за електроенергия след 4.12.2006 г., като до 10.12.2006г. няма да бъдат начислявани лихви върху дължимите суми. Разчитаме на разбиране от страна на нашите клиенти и поднасяме извиненията си за причиненото неудобство".
От дружеството информираха още, че отчитането на електромерите ще продължи да се извършва на месечна основа. От декември 2006 г. ще бъде въведено отчитане на електромерите от началото до края на месеца. "За да бъдете по-добре информирани въз основа на кой отчетен период е издадена  всяка фактура, на нея ще бъдат отбелязани датите на отчитането" - добавиха още от пресслужбата на ЕРП-то. За изтичащият месец отчитането е продължило да 28 ноември.
 


Сходни връзки

ВЧЕРА КАСИТЕ НА ЕНЕРГОТО НЕ РАБОТЕХА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.23 секунди