изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 03:51 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията обслужвана от ОД ”Полиция”– гр. Добрич, са регистрирани 4 престъпления.

1. На 28 ноември 2006 година, около 15 часа, след проведени активни оперативно – издирвателни мероприятия организирани от служители на ПУ – Крушари при Второ РПУ Добрич, в землището на с. Лозенец, общ. Крушари, е открита възрастна жена от същото село. Жената е била обявена за местно издирване, тъй като на 27 ноември 2006 година в полицията е получено съобщение, че е в неизвестност след като напуснала дома си в с. Лозенец. Съдействие на служителите на реда в издирването на възрастната жена са оказали и жители на с. Лозенец.

Спрямо жената няма извършено престъпление, установено е че поради мъглата в региона, тя е загубила ориентация и не е успяла да се прибере в селото.

2. На 29 ноември 2006 година, в Първо РПУ – Добрич е получено съобщение за това, че неизвестно лице, чрез взлом е влезло в частен дом в района на ЖК”Балик” в гр. Добрич и е извършило кражба на DVD.

По случая работят служители на Първо РПУ – Добрич, провеждат се оперативно – издирвателни мероприятия за установяване и задържане извършителите на престъпното деяние.

Образувано е досъдебно производство.

През изминалото денонощие на територията обслужвана от ОД “Полиция” гр. Добрич са регистрирани 5 пътно–транспортни произшествия, съответно в гр. Добрич са регистрирани четири пътно – транспортни произшествия с нанесени материални щети по автомобилите и едно пътно - транспортно произшествие на територията на община Ген. Тошево с двама пострадали граждани.

На 29 ноември 2006 година, около 17.00 часа, по пътя гр. Ген. Тошево – гр. Каварна, на около 2 километра от гр. Ген. Тошево, възниква пътно – транспортно произшествие между лек автомобил “Рено”, управляван от 37 годишен водач от гр. Ген. Тошево и лек автомобил “Опел”, управляван от 32 годишен водач от с. Петлешково, общ. Ген. Тошево. В резултат на възникналото пътно – транспортно произшествие са пострадали две жени, 33 годишна жена от гр. Ген. Тошево пътуваща в лекия автомобил “Пежо” и 30 годишна жена от с. Петлешково намираща се в лекият автомобил “Опел”. Първата пострадала жена е с фрактура на две ребра, а втората пострадала жена е с фрактура на ключица. Двете жени са настанени за лечение в МБАЛ – Добрич. Няма опастност за живота им. Причините довели до възникването на пътно – транспортното произшествие се изясняват в условията на досъдебното производство.

Поделенията ОД “ПБЗН”- гр. Добрич са участвали в гасенето на 1 пожар, без нанесени материални загуби и 1 аварийно спасителна дейност.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди