изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:33 EEST
В ЦДГ "РАДОСТ" УТВЪРЖДАВАТ КУЛТУРНИТЕ ЦЕННОСТИ У ДЕЦАТА    
ОбществоПо темата "Утвърждаване на културното "събуждане", като приоритетна област на ранното възпитание" работят в Целодневна детска градина № 20 "Радост" в Добрич.

Това каза за НДТ директорката Валентина Господинова и подчерта, че става дума за 2-годишен труд на педагогическия екип на детското заведение. Основната цел е утвърждаване на културните ценности у децата. Разработени са и четири правила - "Общи нравствени правила", "Културно-хигиенни правила", "Правила за култура на дейността" и "Правила за култура на общуване". В подготовката на децата са използвани театрални и музикални моменти, беседи и т.н.
Резултатите са демонстрирани пред родителите чрез проведените във вторник и сряда открити уроци. Те са били на тема "Ние се храним", "И играчките имат своето място", "Говори само истината", "Урок по вежливост" и т.н. Уроците са изнесени от педагожките Стефка Желева, Хриска Ненкова, Марияна Иванова, Марияна Димитрова, Минка Симеонова и Пенка Даскалова.
 


Сходни връзки

В ЦДГ "РАДОСТ" УТВЪРЖДАВАТ КУЛТУРНИТЕ ЦЕННОСТИ У ДЕЦАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди