изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:36 EEST
ВЛИЗАМЕ В ЕВРОСЪЮЗА С ДИСКОТЕКА    
ОбществоЗа втори поред ден вчера районът, в който се намира редакцията на в. "Нова добруджанска трибуна", бе подложен на токов терор, вследствие своеволията на електроразпределителното дружество. Макар и за кратък период от време, няколко пъти електрозахранването бе спирано.

Като по чудо поне в редакцията не се повреди компютър, но това не означа, че домакиня от квартала няма да е останала без пералнята си, например, или друг електрически уред. Още при първото спиране се опитахме да се свържем с дежурния на тел. 601 - 222 и да попитаме на какво се дължи спирането, но там никой не вдигна.
Все пак след неколкократни опити успяхме да се свържем с местното подразделение на "Е.он" и оттам ни информираха, че тези спирания, щом са кратки, са по заявка на НЕК /Национална електрическа компания/. "Явно се работи нещо, това което разбрах е, че е по мрежата средно напрежение. Възможни са такива смущения и утре /б.а. - днес/" - предупреди дама, която не се представи, но отговаря на тел. 601 099.
Изводът остава за читателя, който се пита къде са народните му избраници да защитят интереса му, както и интереса на държавата. Редно ли е в една цивилизована страна, която е на прага да влезе в Европейския съюз, да получава услуга, равняваща се по качество на газените лампи от времето на прабабите ни. Пък, ако ви изгори някой електроуред от прекъсванията, то пийте една студена вода и тръгнете по банките да видите къде ще ви е най-изгоден кредитът на жълтите ви стотинки, за да си набавите не луксозна стока, а нещо от първа необходимост.
 


Сходни връзки

ВЛИЗАМЕ В ЕВРОСЪЮЗА С ДИСКОТЕКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди