изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-10 @ 22:37 EEST
Полша победи България с 3:1 гейма    
СпортТокио. Полша победи България в полуфинала на Световното първенство по волейбол в Япония. Мачът между двата отбора приключи с резултат 3:1 гейма. Резултатът в четвъртия гейм е 25:23 точки.


Първият гейм завърши с резултат 25:20 за Полша. След това българският тим изравни във втория гейм с 28:26. Третият гейм между двата отбора завърши с резултат 25:23 в полза на поляците.
Утре България ще се изправи срещу Сърбия и Черна гора в спор за бронзовите медали на Мондиала, докато поляците срещат Бразилия на финала.

Мартин Стоев: Загубихме заради индивидуални грешки
02 декември 2006 | 11:06 | Агенция "Фокус"
Токио. Националният селекционер на България Мартин Стоев изрази разочарованието си от загубата в полуфинала на Световното по волейбол с 1:3 от Полша, информира официалният сайт на Международната федерация по волейбол (www.fivb.org). На пресконференцията след мача наставникът заяви: “Пропуснахме нашия шанс в третия гейм след няколко индивидуални грешки. А и като цяло за срещата направихме повече грешки от поляците. Това е причината да загубим полуфинала. Поздравявам Полша за победата”.
www.focus-sport.net
 
Боян Йорданов: Чувствам се виновен
02 декември 2006 | 11:19 | Агенция "Фокус"
Токио. "Чувствам се виновен." Това заяви най-резултатният волейболист в днешния полуфинал между отборите на България и Полша (1:3) Боян Йорданов на пресконференцията след двубоя, предаде официалният сайт на Международната федерация по волейбол (www.fivb.org). “Поздравления за полския отбор. Трудно е да се говори след такъв мач. Да, имахме шанс в третия гейм. Чувствам се виновен, защото тогава водехме с 23:21, а аз сгреших в нападение. Надявам се обаче утре да победим, тъй като сме силен отбор и смятам, че в този момент сме единни”, каза 23-годишният диагонал, който изигра поредния си великолепен двубой на Световното в Япония. Днес той завърши с 21 точки.
www.focus-sport.net
Треньорът Богдан Кючуков: Нашите стигнаха върха с изявите си на Световното
02 декември 2006 | 10:33 | Агенция "Фокус"
Бившият разпределител на български национален отбор по волейбол Николай Иванов изрази пред БНТ разочарование след загубата на България с 1:3 гейма от Полша. Според Иванов ключов за загубата се е оказал третият гейм, който Българите загубиха с 23:25. “Тежко е да се коментира такъв мач. Имахме своите шансове, въпреки, че влязохме в мача малко уплашени. Ключов за нас се оказа третият гейм, който загубихме злощастно. Той до голяма степен предреши крайния изход. Можехме да играем финал”, каза Николай Иванов.
От своя страна треньорът Богдан Кючуков, под чието ръководство в Париж преди 20 години за последно волейболистите спечелиха медал от световно първенство – бронз, каза: "Нашите стигнаха върха с изявите си на световното първенство, но малко не им достигна да го покорят. В други спортове за европейска титла ги обявяват за отбор на годината. Нашите не успяха да пречупят поляците. Сега вече е нужно да се отърсят от напрежението, да се възстановят и утре да победят Сърбия в мача за бронзовите медали", коментира Кючуков.
www.focus-sport.net
 


Сходни връзки

Полша победи България с 3:1 гейма | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди