изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:18 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията обслужвана от ОД ”Полиция”– гр. Добрич, са регистрирани 4 престъпления и произшествия.

На 04 декември 2006 година, при съвместна проверка извършена от служители на РПУ-Балчик и ДДС-Балчик, в частен имот в с. Безводица, общ. Балчик, са открити и иззети 4 куб.метра дърва за огрев, за които е установено, че са обект на кражба от сечище, намиращо се в землището на горепосоченото село.

От служителите на полицията е установен 29 годишен жител на с. Безводица, който е заподозрян в извършването на престъпното посегателство.

Работата по изясняването на случая продължава.

На 04 декември 2006 година, във Второ РПУ – Добрич е получено съобщение от с. Победа, общ. Добричка, за това, че неизвестни лица, чрез взлом са влязли в гаражно помещение, намиращо се в същото село и са извършили кражба на около 200 броя метални профила.

По случая работят служители на Второ РПУ – Добрич, провеждат оперативно – издирвателни работи за установяване и задържане извършителите на престъпното посегателство. Образувано е досъдебно производство.

През денонощието на територията обслужвана от ОД “Полиция”-гр. Добрич, са регистрирани 6 пътно–транспортни произшествия с материални щети по автомобилите, съответно пет пътно – транспортни произшествия са станали на територията на гр. Добрич и едно пътно – транспортно произшествие е регистрирано на територията на община Балчик.

На 04 декември 2006 година, около 23.20 часа, в района на с. Соколово, общ. Добричка, от служители на РПУ – Балчик е установен 46 годишен водач на лек автомобил от гр. Каварна, който е управлявал след употреба на алкохол над 1.2 промила на хиляда. Техническото средство с което е изпробван водача е отчело 1.86 промила на хиляда.

Водачът на лекия автомобил е задържан за срок от 24 часа, тъй като деянието му е престъпление, което е визирано в чл.343 “Б”, ал.1 от НК.

Поделенията ОД “ПБЗН”- гр. Добрич не са участвали в гасенето на пожари и аварийно – спасителни дейности.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди