изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:37 EEST
ГЕРБ пита пловдивчани кого искат за кмет    
НовиниГЕРБ ще инициира допитване до пловдивчани за подоходяща кандидатура за кмет на града на предстоящите местни избори.

Това съобщи Областният координатор на Гражданското сдружение за европейско развитие Йордан Кюмюрджиев, предаде Дарик. ГЕРБ ще издигне собствен кандидат за кмет на Пловдив. В началото на 2007 г. ще бъдат проведени избори за общинско и областно ръководство на ГЕРБ. Националната Изпълнителна комисия ще утвърждава една от предложените от Общото събрание 3 кандидатури за председател. Общинският лидер ще бъде с едногодишен мандат, а областният с мандат от 2 години. Вече са изградени 5 действащи клуба на сдружението в Пловдивска област, които имат членска маса и провеждат мероприятия, уточни ген. Кюмюрджиев. ”В Пловдив има човек, който може да решава оперативно въпросите и проблемите с мен”. С тези думи на неформалния лидер на ГЕРБ и кмет на столицата Бойко Борисов, казани по време на учредяването на партията в София, се обяснява защо Пловдив няма представители в централното ръководство на новата политическа формация, поясни Кюмюрджиев. И в пловдивските структури на сдружението има внедрени хора, имената им се знаят и е по-добре да бъдат наблюдавани, отколкото изгонени. Ако те работят за целите на организацията, могат да останат в нея. Гражданското сдружение, в което членуват и представители на други формации, ще бъде коректив на партийната структура и работата в него ще е критерий за приемане в нея, каза още Кюмюрджиев пред Дарик радио.
 


Сходни връзки

ГЕРБ пита пловдивчани кого искат за кмет | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди