изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:13 EEST
БИЗНЕСЪТ ГОСТУВА НА СТУДЕНТИ В МЕЖДУНАРОДНИЯ КОЛЕЖ    
ОбразованиеМениджъри на български и чуждестранни хотели и фирми са гостували на студентите в Международен колеж-Албена, в Добрич миналата седмица, съобщиха от висшето училище.

Представители на курортите Албена, Златни пясъци и Слънчев бряг са имали среща с колежаните и са ги запознали с възможностите да работят в туристически обекти по време на обучението си и след дипломирането. Студентите са научили от мениджърите на световната хотелиерска верига RIU какви са критериите за приемане в нея. Представители на туроператори като Neckermann са разказали на бъдещите си колеги как се прави кариера при тях. Мениджърите са имали възможността да получат преки впечатления какви са професионалните умения и знания на студентите в Международния колеж. Младите хора от своя страна се погрижили за настроението като дефилирали на модния подиум с маркови облекла. Малки изпълнители на класически танци показали завидно майсторство пред домакини и гости.
За полезното и приятно бизнес-парти са допринесли храните и напитките на добричката фирма "Пато". Студентите са подпомогнати и от компаниите "Иво Комерс - 98", "Валиком", "Тропик", магазините "Рай Мег", светлинните системи "Лайтхаус", козметично студио "Рита" и фотоателие ""Никита". Хотелския комплекс "България" също е допринесъл за това  гостуващите бизнесмени да пожелаят срещите със студентите да продължат и занапред.
 


Сходни връзки

БИЗНЕСЪТ ГОСТУВА НА СТУДЕНТИ В МЕЖДУНАРОДНИЯ КОЛЕЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди