изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:48 EEST
55-годишен мъж е прострелян на столичната улица "Антон Чехов"    
Ред и сигурностСофия. 55-годишният Румен Пешев е прострелян на столичната улица "Антон Чехов" 24, съобщиха за Агенция "Фокус" от полицията в София. Стреляно е от микробус "Фолксваген транспортер", в който са пътували трима души.
Пешев е настанен в шокова зала в "Пирогов".



На 6 декември в София имаше две показни стрелби – направен беше неуспешен опит да бъде убит Димитър Вучев – Демби. Няколко часа по-късно наркодилърът Радослав Иванов Велков, известен като Темерута, бе прострелян в главата.

Агенция "Фокус" припомня:
Името на Румен Пешев се свързва с това на шефа на Съюза на бившите барети и застрахователната компания "Левски-Спартак" Алексей Петров. Пешев е личен бодигард на Алексей Петров по време на атентата срещу него през 2002 г. Пред басейн "Спартак" около 23 ч. на 16 август 2002 г. наемни убийци прострелват тежко от засада Алексей Петров на излизане от ресторант "Дева Спартак", където гледал мача Левски - Динамо в компанията на приятелката си Ива Павлова (40 г.). Без опасност за живота Алексей Петров е откаран в “Пирогов” където е извършена операция на крака му.
Румен Александров Пешев e роден на 21 февруари 1951 г. Има участие в следните търговски дружества: В “Р.А.П.Трейд” е ограничено отговорен съдружник с дялово участие от 6.0%. Дружеството е със седалище в град София ул. "Странджа" № 102. Дейноста му е свързана с търговия на дребно в неспециализирани магазини с разнообразни стоки. В дружестовото Христо Тодоров Николов е управител и притежава 94.0% от капитала на дружеството. В “Живот 1” Румен Александров Пешев е управител и притежава 50% от основния капитал на дружеството. “Живот 1”развива консултанска дейност. В дружеството убития през 2004 Милчо Бонев по прякор Бай Миле притежава 50.0%. В "Булгар-Юго Импорт-Експорт" със седалище гр. София ул. "Васил Калчев" бл. 58 Румен Пешев притежава 52.0% от основиня капитал. Управител на дружеството е Валя Ангелова Николова с дялово участие 48.0%

Ортак на бай Миле прострелян в главата
08 декември 2006 / News.dir.bg
Тази сутрин малко след 9.00 часа на улица “Антон Чехов“ 24 в столичния квартал Изток бе прострелян в главата 55-годишният Румен Александров Пешев.
Справка в Сиела показва, че пострадалият е бил съдружник с убития преди три години в София Милчо бонев - бай Миле, предаде БГНЕС. Двамата са притежавали по 50% в дружеството Живот1. Пешев е прострелян точно срещу посолството на Ирак в София. Той е уцелен в главата и гърдите и е с опасност за живота, заяви директорът на Пирогов доц. Спас Спасков. Срещу Пешев е стреляно от движещ се микробус с тъмни стъкла, който в момента се издирва от полицията. По неофициална информация в микробуса е имало трима души. Нападението е извършено в момент, когато Пешев е излизал от жилището на приятелката му. Полицията извършва оглед на местопрестъплението и е отцепила района. Според МВР Пешев не е криминално проявен.


 

 


Сходни връзки

55-годишен мъж е прострелян на столичната улица "Антон Чехов" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди