изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:17 EEST
ШАМПИОНСКО ПРЕДСТАВЯНЕ НА СВЕТЛАНА И ВЕЛИНА    
СпортИ двете състезателки на "Добруджа" триумфираха в своите категория на приключилия в Сливен първи кръг на държавния личен и отборен шампионат по бокс за жени.


В кат. до 57 кг Светлана Каменова спечели финалната среща с явно превъзходство във втория рунд над Анелия Гълъбова от столичния клуб "Методи". Каменова бе наградена и с купа за най-перспективна състезателка. Далеч по-интересен и драматичен бе сблъсъкът на Велина Монова в кат. до 46 кг, която в спора за първото място изтръгна победата с 32:28 точки, като надделя над Неджмие Хасан от клуб "Добрич". Любопитното е, че след втория рунд Хасан е имала аванс от три точки. С този успех Велина се реваншира на съгражданката си след загубите в турнира за купата и в шампионата. Монова получи купа за най-красива боксьорка. В отборното класиране начело е НСА - Анел с 14 точки, пред тима на "Добруджа" с 10. Клубът на "Добрич" е шести с 4 точки.
Още три състезателки на "Добрич" се завърнаха с призови места. Трети в своите категории станаха Станка Радева, както и сестрите Керанка и Пламена Пантелееви.    
На първа позиция в кат. до 54 кг завърши добричлийката Стойка Петрова, която е състезателка на НСА. Тя получи купа за най-борбена боксьорка. НДТ
 


Сходни връзки

ШАМПИОНСКО ПРЕДСТАВЯНЕ НА СВЕТЛАНА И ВЕЛИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди