изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:23 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниПРОДЪЛЖАВА работата по полагането на бетонова настилка на ул. "Тунджа" и подмяна на капаците на шахтите по улицата. Това съобщи вчера зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. Той добави още, че се работи по ремонта на тротоарите по ул. "Сан Стефано" и бул. "Добруджа".

И ПРЕЗ 2007 г. ще продължи ремонтът на високото тяло на бившия партиен дом в града, заяви зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. Той добави още, че започват 72-часовите проби на отоплителната инсталация на Художествената галерия. Зам.-кметът добави, че се надява до края на седмицата обектът да бъде приключен. До края на годината трябва да приключат строително ремонтните дейности и в детска ясла "Пролет".
ОЧАКВАНИЯТА на финансиста на общината - зам.-кмета Иван Колев са кметството да приключи 2006 г. с добър преходен остатък, което се дължи на преизпълнението на бюджета, заяви самият той вчера, по време на кметската оперативка. Към момента кметството разполага с 3 413 хил. лв. средства общинска отговорност и 2 928 хил. лв. - за дейностите държавна отговорност.
КМЕТСТВОТО ще предостави 70 билета за новия спектакъл "Арамии" на Нешка Робева, който ще гостува в Добрич. Билетите ще са жест от страна на кметството към хората от третата възраст и такива в неравностойно положение - клубове на пенсионера, клуба на инвалида и Хобисклуб. "Арамии" ще бъде представен в залата на кино "Глобус", като това е част от богатата културна програма по повод коледно-новогодишните празници.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди