изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:39 EEST
УЧЕНИЦИ ПРАЩАТ ПОСЛАНИЯ ДО ЕВРОПЕЙСКИТЕ СИ ВРЪСТНИЦИ    
ОбразованиеВъзпитаници на основно училище "Христо Смирненски" в Добрич вчера са участвали в изработването на коледен клип, съобщи за НДТ директорката на учебното заведение Иванка Димова. Това е част от реализацията на проекта "Чрез истории и традиции да опознаем културите на други народи-членове на Европейския съюз" по програма "Сократ".

Добричкото училище работи по него и си партнира с учебни заведения от Полша, Германия, Словакия и Словения. Клипът е заснет от телевизия "Добруджа" в кафенето на комплекс "Старият Добрич". В него възпитаници на училището отправят своите послания и пожелания към децата по света. Клипът ще бъде изпратен на компактдиск в страните-партньори по проекта.
Всички ученици от ОУ "Христо Смирненски" участват в изработването на специални кръгли коледни картички, каза още Ив. Димова. Те ще бъдат сглобени и така ще се оформи огромен гирлянд, с който ще бъде украсена училищната сграда. На 22 декември пък ще се вихри коледен карнавал.
 


Сходни връзки

УЧЕНИЦИ ПРАЩАТ ПОСЛАНИЯ ДО ЕВРОПЕЙСКИТЕ СИ ВРЪСТНИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди