изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:46 EEST
КАВАРНА ПРЕДЛАГА ЕВРОПЕЙСКА НОЩ НА НОВА ГОДИНА    
НовиниКаварна посреща гости за Нова година, като предлага европейска нощ. Това съобщи за НДТ ръководителят на туристическия отдел в община Каварна Коста Аргиров. Сред тези, които ще посрещнат новата 2007 година са и 42-ма румънци, които  са направили резервации за тридневни пакети за периода от 30.12.2006 до 1.1.2007 г. За НДТ К. Аргиров добави, че цената на тридневния пекат е 80 лв. на човек, като в нея е включена и празнична новогодишна вечеря.

"В празничната новогодишна нощ наздравици ще се вдигат от румънци и българи, които също имат резервации с български червени и бели вина и ще си търсят късметите в традиционната баница. Като основно ястие ще се предлагат агнешко и свинско филе. Всичките ни гости от Румъния са направили резервациите, благодарение на рекламата, която има община Каварна в румънските курорти Мангалия, Ефория Норт и Ефория Зют" - разказа още Аргиров.
Всъщност каварненският градоначалник Цонко Цонев организира грандиозен концерт на площада в новогодишната нощ. За гостите и жителите на крайморската община ще пеят "Ахат", Илия Луков и Формация "Пирина", Иво Папазов - Ибряма, "Ъндърграунд - Салиевич", а гвоздеят ще са изпълненията на Рони Джеймс Дио, който заедно с кмета от сцената в 00.00 часа ще гръмнат шампанско и ще приветстват всички с настъпването на 2007 г. След 22 часа на площада кметството осигурява безплатно вино за тези, които ще бъдат там за грандиозния концерт.
Сред множеството на площада ще бъдат и много англичани, които имат закупени имоти в каварненско и вече живеят там, каза за НДТ кметът на Каварна Цонко Цонев. Той допълни още, че общо 12 хотела ще работят в новогодишната нощ. "Голяма част от частните квартири също вече са заети" - допълни Цонев.
 


Сходни връзки

КАВАРНА ПРЕДЛАГА ЕВРОПЕЙСКА НОЩ НА НОВА ГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди