изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:40 EEST
МАКС ЗЮЛКЯРОВ СТАНА "МИСТЪР ТОП ЛИЦЕ НА БЪЛГАРИЯ"    
НовиниДобричлията победи в организирания от агенция "Идея Прима"  национален финал на конкурса за красота

Макс Зюлкяров от Добрич е избран за "Мистър Топ лице на България" за 2006/2007 г. Националният финал на конкурса за красота се е състоял в ресторант-казино "Черно море" във Варна и е организиран от националната модна агенция "Идея Прима". Водещ и продуцент е Димитър Увалиев. Макс се е класирал на първо място в конкуренцията на общо осем мъже. В конкурса са участвали и 13 момичета. Традиционно туровете са три - бански костюми, официално облекло и третият, най-атрактивен - танци. В самото начало масовката, която е запазена марка за "Идея Прима", е била в стил "Карибски пирати". Във финала са участвали победителите от всички регионални издания на конкурса "Мис и мистър Топ лица на България".
Както НДТ писа, след участието си в конкурса "Мистър Менхънт" Макс Зюлкяров бе избран за лице за България на известната модна марка "Долче и Габана". Добричлията сподели, че преди две седмици е бил в столицата за фотосесия, като снимките са изпратени в Италия.
 


Сходни връзки

МАКС ЗЮЛКЯРОВ СТАНА "МИСТЪР ТОП ЛИЦЕ НА БЪЛГАРИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди