изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:49 EEST
Кофи Анан пише до Кадафи    
По светаЛидерът на революцията Муамар Кадафи е получил писмо от генералния секретар на ООН Кофи Анан във връзка с либийските деца, заразени със СПИН в болницата в Бенгази, съобщава в електронното си издание агенция Джана.

В писмото Анан заявява, че е развълнуван от начина, по който международната общност се е обединила, за да подкрепи заразените деца.

Той добавя и че знае, че Кадафи споделя позицията за смъртното наказание на ООН, която категорично му се противопоставя, уточняват от БТА.

Кофи Анан изразява готовност да подкрепи Либия, за да се намери решение на случая с помощта на мъдростта на лидера.

"Убеден съм, че вие ще направите всичко възможно, за да се сложи край на този мъчителен епизод в живота на мнозина," посочва Анан.

В същото време и испанската агенция ЕФЕ съобщава, че вчера Кадафи е получил личното писмо от Анан.

В него генералният секретар на ООН иска либийският лидер да се намеси в подкрепа на петте български медицински сестри, като добавя, че международната общност е посрещнала с ужас смъртните присъди срещу българките и палестинския лекар.

ЕФЕ отбелязва и че в писмото си до Кадафи Анан припомня, че молбата е едно от последните му действия като генерален секретар на ООН , тъй като той напуска поста в началото на 2007 г.

http://news.ibox.bg

 


Сходни връзки

Кофи Анан пише до Кадафи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди