изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:36 EEST
МРРБ ЩЕ ОТЛИЧИ КМЕТА НА ДОБРИЧ    
НовиниДетелина Николова е номинирана за награждаване с Почетна грамота за изключителен принос към укрепване на партньорството в областта на устойчивото интегрирано регионално развитие на България като част от Европа на регионите.

Това съобщиха от пресслужбата на общината. Престижното отличие ще бъде връчено от министъра на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов днес от 19.00 часа в Централния военен клуб по време на официална церемония по случай присъединяването към Европейския съюз. Почетната грамота се присъжда за постижения в областта на устойчивото интегрирано регионално развитие и популяризиране на традициите, историята и културата на българските региони като част от територията на ЕС. Нейното учредяване е част от проект "Регионално развитие на България - достижения и бъдеще, популяризиране на българските региони като част от Европа на регионите", включен в Националната Програма за отбелязване на присъединяването. Инициативата ще продължи ежегодно чрез провеждане на форум "Дни на българските региони" като част от стратегията на МРРБ за тяхното популяризиране в страната и извън нея".
 


Сходни връзки

МРРБ ЩЕ ОТЛИЧИ КМЕТА НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.20 секунди