изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:05 EEST
ГАЛЕРИЯТА ЩЕ ПРЕДСТАВИ "ЕВРОПЕЙСКИ МАРШРУТИ"    
КултураДни на отворените врати ще се проведат в културни институти в Добрич следващата седмица по повод присъединяването на страната ни към Европейския съюз.

Подобни инициативи ще има в цялата страна. На 10 януари ще бъдат отворени за безплатни посещения всички обекти на Регионалния исторически музей. В Драматичния театър "Йордан Йовков" от 10 ч. ще се играе спектакълът "Джуджето Дългоноско", а от 19 ч. - "Църква за вълци". Кукленият театър "Дора Габе" ще зарадва своите малки зрители със спектакъла "Откъде дойдоха бебетата". Представленията ще се играят безплатно. 11 януари пък е обявен за Ден на отворените врати в Художествената галерия - от 9 до 17 ч. Ще бъде подредена изложба "Европейски маршрути" - графика на чуждестранни художници от фонда на галерията. Безплатно ще могат да бъдат посетени постоянната експозиция "Живопис, скулптура, графика", тематичните колекции "Златото на Добруджа", "Хартията" и "Добруджански художници" и временната изложба "Рисунки - Янко Атанасов".
Организатори на Дните на отворените врати са Министерството на културата, община Добрич, Регионалният исторически музей, ДТ "Йордан Йовков", ДКТ "Дора Габе" и Художествената галерия.
 


Сходни връзки

ГАЛЕРИЯТА ЩЕ ПРЕДСТАВИ "ЕВРОПЕЙСКИ МАРШРУТИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди