изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:13 EEST
ХОРОСКОП ЗА 15 МАРТ /ВИДЕО/    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 15 МАРТ /ВИДЕО/



ОВЕН - Работата ви над задача, която сами сте си поставили, ще даде най-после желания положителен резултат. За някои придобивката е финансова, а за други от интимен характер.

ТЕЛЕЦ - Ще има какво да ви зарадва. Усещането е чудесно и няма да ви напусне скоро. Денят е подходящ да подобрите отношенията си с някой, изразявал съмненията си във вас.

БЛИЗНАЦИ - Нуждаете се от разтоварване, за това малко почивка няма да ви се отрази зле. Наред с нея ще успеете да свършите задачи, изостанали от седмицата, но важни.

РАК - Не се дразнете от дребни недоразумения. Вярвайте повече на близките си и ги дарете с вниманието си, обичани и ценени сте. Това ще ви зарежда допълнително с енергия.

ЛЪВ - Запазете по-задълго спокойствието, което ви владее и не позволявайте на нищо да наруши това ви усещане за живота. Споделете времето си с любимите ви хора.

ДЕВА - Денят ще засили чувството ви за сигурност. Обърнете внимание и на физическата си форма. С повече движение и ще повишите енергията и позитивните си очаквания.

ВЕЗНИ - Възпитавайте в себе си търпение и то ще ви позволи да погледнете от друг ъгъл. И да имате желание да поемете натовареността на близките си, не го правете.

СКОРПИОН - Имате нужда и заслужавате почивка. Срещнете се с приятели и споделете мисли за бъдещето си. Настроението ви ще се подобри и ще ви направи по-добри.

СТРЕЛЕЦ - Устремени сте към победите, но това може да ви постави в деликатно положение. Бъдете толерантни към близките си и не пренебрегвайте грижите им.

КОЗИРОГ - Разбирателството и добрия климат в семейството са важни за вас, те поддържат духа ви бодър и ви мотивират към по-добра себеизява. Запазете баланса.

ВОДОЛЕЙ - Денят ще ви донесе желана промяна, която ще ви направи по-спокойни, уравновесени и приветливи. Ще срещнете търсеното разбиране и съпричастност към идеите си.

РИБИ - Подходът ви към работата ще се промени. Пилеенето на време и енергия не е по ваш вкус, ще съумеете да извлечете полза от добронамереното отношение към себе си.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 МАРТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди