изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:52 EEST
Европейската крайна десница излиза от гората    
Европейски съюзБрюксел. Пристигането на депутатите националисти от България и Румъния позволява на националистите да сформират политическа група около “Националния фронт”, коментира френският ежедневник “Юманите”.


С пристигането в Европейския парламент на депутатите националисти от Румъния и България, крайната десница най-накроя получи това, което искаше: да събере 20 парламентаристи от седем различни държави, за да създаде парламентарна група.
Председателствана от Брюно Голниш, тази фракция с безпрецедентно има: Идентичност, традиция, суверенитет, събира седем депутати от “Национален фронт”, пет от “Романиа маре” (Румъния), трима от “Влаамс Беланг”, двама италиански избраници (от партията около Алесандра Мусолини, внучка на дучето), един англичанин (Ашли Мур), депутатът от австрийската ФПО, Андреас Молзер и един депутат от българската партия “АТАКА”. Силна в позициите си, крайната десница вече ще разполага с възможността да е безпрецедентно видима, защото ще има правото да обсъжда дневния ред, да подготвя законодателни поправки, да разполага с време за дискусии от парламентарната трибуна по време на важни дебати, да получава разрешителни за превод и обезщетения за разходи на сътрудниците й. Всички права запазени досега за останалите парламентарни групи.

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Европейската крайна десница излиза от гората | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди