изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:15 EEST
ПРЕДСТОИ СРЕЩА НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ГИМНАЗИИ В ОБЛАСТТА    
ОбразованиеСреща на трите земеделски гимназии в Добричка област - от Добрич, Генерал Тошево и Каварна, ще се проведе през февруари. Това научи НДТ от директора на Професионалната гимназия по аграрно стопанство в Добрич Господин Господинов.

В срещата ще участват ученици и преподаватели. Инициативата е традиционна, но тази година ще бъде посветена на присъединяването на България към Европейския съюз. С поредица от прояви добричката аграрна гимназия отбелязва важното за нашата страна събитие. Във фоайето на училището са подредени знамената на държавите-членки, представена е също информация за тях. За наслов са използвани думите на Жан Моне - "Ние не съюзяваме държави, а обединяваме хора". Всеки месец в гимназията ще бъдат организирани състезания "От А до Я за Европейския съюз", каза още Г. Господинов. Деветокласниците, например, ще участват в надпревара, озаглавена "Успешно попадение". Учениците от 10 клас ще се състезават за това доколко познават символите на държавите-членки на ЕС. Единадесетокласниците пък ще участват в състезание "Европейската минута на България". За най-големите - учениците от 12 кл., е предвидено състезание "Какво, къде, кога за ЕС".
 


Сходни връзки

ПРЕДСТОИ СРЕЩА НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ГИМНАЗИИ В ОБЛАСТТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди