изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:58 EEST
Предишните връзки - комплимент или проклятие    
НовиниИма една част от интимните отношения между мъжете и жените, които винаги причиняват сърцебиене и неприятно свиване в стомаха. Това е онзи момент, малко след флирта и първата съвместна нощ и преди да можете да кажете открито "Ние имаме връзка".

Моментът на опознаването, на създаването на доверие и на напасването на характери може да се окаже непреодолим период за някои двойки.

Почти за всяка двойка идва един момент, в който се задават Въпроси. Ама от онези въпроси, на които ти се иска никога да не отговаряш. Като нашия "фаворит"  - "С колко мъже (жени) си бил(а) преди мен?".

Преди всичко искаме да кажем, че за нас този въпрос, зададен в началото на една връзка, е абсолютно излишен, неуместен, скапващ настроението, развалящ магията и изобщо е кофти.

Но тъй като човешкото любопитство няма граници, знаем, че много малко хора успяват да се сдържат и въпросът изведнъж изниква отнякъде.

Ако са те поставили в ситуацията на отговарящия, нашите съвети със сигурност ще ти помогнат да излезеш от ситуацията с достойнство, без кризи и без стъписване от другата страна.

Не избягвай въпроса

Щом въпросът вече е зададен, трябва да отговориш. Не се опитвай да сменяш темата на разговор, защото отсрещната страна ще забележи, че увърташ и ще си направи грешни изводи.

Лъжа завинаги

Не те съветваме да лъжеш, но ако по една или друга причина не желаеш да разкриваш истината, постарай се да се придържаш към версията си оттук нататък, завинаги, ако се наложи.

Ако си от хората, които стават брутално откровени когато пийнат, по-добре не си прави експерименти и не съшивай разни историйки с бели конци.

Кажи истината

В крайна сметка, щом отсрещната страна толкова много държи да е запозната с миналото ти, кажи истината.

Това е твоят живот, твоят избор през годините и няма защо да се притесняваш от него. Ако бройката създаде напрежение помежду ви, помислете добре дали това е човекът за теб.

Създай сигурност

Една от причините да бъде зададен този въпрос, е липсата на сигурност за връзката. Обясни на половинката си, че най-важен е настоящият момент, настоящата връзка и миналите истории са останали там, където им е мястото - в миналото.

Тръгни си, ако се наложи

Не трябва да понасяш упреци, свързани с миналото ти. Ако човекът до теб те обвинява за неща, извършени от теб много преди да се познавате, едва ли това е израз на силна любов и е по-добре да си тръгнеш. Със сигурност ще намериш някого, който да те обича без обвинения.

Не сравнявай

Никога, никога, никога не сравнявай на глас сегашния си партньор с миналите. Е, можеш да кажеш, че връзката, която имаш в момента, е най-прекрасната в живота ти.

Клопката тук е да не се задълбочиш в критики към бившите. Прави лошо впечатление да си негативно настроен към хора, с които си имал отношения. Човекът срещу теб веднага ще си помисли "И за мен ли ще говори така, ако се разделим" и романтиката ще иде по дяволите.

Не се срамувай

Това е твоят житейски опит, благодарение на който си се превърнал в човека, в който си в момента. Разбира се, това не означава да правиш грешка след грешка с размах.

И в крайна сметка - защо изобщо трябва да говорите за бившите си, вместо да се наслаждавате един на друг.

НАЙ-ГОЛЯМАТА И НАЙ-ПОСЕЩАВАНА ЕРОТИЧНА ГАЛЕРИЯ В БЪЛГАРИЯ

http://www.tialoto.bg

 


Сходни връзки

Предишните връзки - комплимент или проклятие | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди