изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:23 EEST
Мис САЩ освен алкохоличка се оказа и тежка наркоманка    
Мис & МистърБлестящата представа за американските топ красавици съвсем помръкна. След като преди броени дни компрометираната Мис САЩ 2006 Тара Конър призна на всеослушание, че е алкохоличка, пиеща от 14-годишна, сега красавицата направи още едно шокиращо признание.

Тара сподели в ново интервю за списание „Пийпъл“, че е употребявала кокаин. Всъщност Тара не е могла да преживее и ден без белия прах, а след като станала Мис САЩ буквално изшмърквала планини от дрогата.

Кокаинът обаче е само един от наркотиците, с които блондинката се е тъпкала. Амфетамини, трева, екстази – всякакви транквиланти – викодин, прозак и още купища дрогиращи вещества. От употребата на антидепресанти Мис Конър дори получила алергична реакция, признава самата тя пред вестник „Ню Йорк Поуст“.

Кокаинът беше една от дрогите, които употребявах. Толкова ми е трудно да се върна към това време. Опитвах от всичко“, реди скандални признания Тара.

21-годишната Мис САЩ излезе от клиника за алкохолици наркомании на 21 януари. Според нея лечението й там е било първата крачка към отказването от дрогата и алкохола и тя е била повече от успешна.

Тара почти бе лишена от титлата през декември, след стана ясно, че хубавицата прекалява с алкохола и се държи неприлично на обществени места. След падението на Тара подобни скандали разтърсиха още няколко американски Мис.

Все пак Тара запази титлата си, но в замяна на това трябваше да влезе в клиника за алкохолици.

„Нямам търпение да се върна на работа. Аз съм Мис САЩ, моето име е Тара Конър и ми е приятно да се запознаем. Животът е хубав“, заредена е с оптимизъм Тара.

Все пак подиумът все още далечна цел за нея, докато не се възстанови напълно. По тази причина Тара не успя да отиде на връчването на титлата на новата Мис Америка Лорън Нелсън, която бе коронясана през уикенда в Лас Вегас.

 

 

http://www.tialoto.bg 

 


Сходни връзки

Мис САЩ освен алкохоличка се оказа и тежка наркоманка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди