изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:39 EEST
СТАРТИРА ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ "ПАНОРАМА НА ЧИТАЛИЩНИ ИДЕИ"    
КултураМинистерството на културата и фондация за развитие "Читалища", с подкрепата на Програмата на ООН за развитие организират национална информационна кампания "Панорама на читалищни идеи". Това съобщи сайтът chitalishte.bg.

Предвидени са поредица от еднодневни информационни срещи, които ще се проведат в областните центрове на страната, а целта е споделянето на добри модели и практики в читалищното дело. Ще се обмени положителен опито в подхода на управление на читалищата и ще се демонстрират нови практики, успешно прилагани през последните години. По време на срещите читалищни дейци от страната ще запознаят колегите си със своите усилия  в търсене на съвременни възможности за развитие на тези организации. Внимание ще бъде обърнато и на успешни модели при работа с малцинствата, както и на алтернативните източници за финансиране на читалищата. В Добрич информационната среща е насрочена за 28 февруари. В срещите могат да участват представители на всички читалища от съответната област.
 


Сходни връзки

СТАРТИРА ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ "ПАНОРАМА НА ЧИТАЛИЩНИ ИДЕИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.31 секунди