изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:16 EEST
Прострелян при опит за кражба почина в "Пирогов"    
Ред и сигурностСофия. Полицаи от Пето РПУ и СДП задържаха участниците в инцидент в центъра на София, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Инцидентът е станал в района на кръстовището на булевардите “Дондуков” и “Васил Левски”.

Гражданин е съобщил за намерен на улицата мъж в безпомощно състояние. Пристигналият медицински екип откарва ранения в Института “Пирогов”, където пациентът по-късно е починал от огнестрелна рана в гърдите.
След съобщението за инцидента към района веднага са изпратени полицейски групи, районът е заграден. Веднага е установена самоличността на простреляния – М.Я. /25 г./ наркозависим столичанин, познат на органите на реда с криминални прояви. Още на място служителите изясняват, че към 16.30 часа М.Я. и негов съучастник, също зависим от наркотици, се насочили към жилищната кооперация с намерение да крадат. Установено е също, че двамата атакуват адреса не за първи път и вчера са очаквали “успешен” удар. При наближаването им, двамата са забелязани от живущ на партера, който предупредил обитателите. Като изкачили петия етаж, там ги очаквал един от собствениците с газов пистолет. При опит да побягнат, единият е ранен с газов пистолет.
След бързите действия на полицията съмишленикът му /22 г./ е доведен в Пето РПУ и е задържан за 24 часа. Също толкова в РПУ ще остане и стрелецът. В Пето РПУ е образувана преписка. Продължава изясняването на случая
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Прострелян при опит за кражба почина в "Пирогов" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди