изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:26 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: МЕЛНИЧНИ ВАЛЦИ СМЛЯХА РАБОТНИК    
ЛюбопитноБез лявата си ръка и далак е останал Дянко Евтимов /48 г./ от Шабла, след трудова злополука, научи НДТ. Мъжът работел като валмайстор в шабленската мелница.

На 4 февруари около 8.30 часа Маринов започнал да почиства валците на мелачната машина, но не спазил инструкцията за безопасност, според която трябвало да извърши това при спрян двигател. Той бил облечен с работен комбинезон, но поради ниските температури отгоре имал и грейка. Валците на машината захванали ръкава на връхната дреха, след това лявата му ръка, а после го въвлекли целия.
СЪВЕТНИЦИТЕ ОТ ОПОЗИЦИЯТА СЕ ВРЪЩАТ В МЕСТНИЯ ПАРЛАМЕНТ
Вече няма причина общинските съветници от опозицията да не участват в заседанията на Общинския съвет в Добрич - беше заявено вчера. Според групата на СДС, те са напуснали януарското заседание в знак на протест срещу сформирането на второ социалистическо правителство. Така че вече нямало причини да се задържа работата на Общинския съвет. Дори било възможно през февруари да се проведат две сесии - редовна и извънредна, на която да се решат отложените от януари въпроси.
НДТ - 6 февруари 1997 г.
 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: МЕЛНИЧНИ ВАЛЦИ СМЛЯХА РАБОТНИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди