изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:35 EEST
В ПГАС ИЗЛЯЗОХА С ДЕКЛАРАЦИЯ В ПОДКРЕПА НА СЕСТРИТЕ НИ    
ОбразованиеУчениците, ръководството, учителите и служителите на Професионалната гимназия по аграрно стопанство в Добрич вчера излязоха с декларация в подкрепа на българските медицински сестри в Либия. Обръщението е изпратено до посолството на Либия у нас, с копие до Министерството на външните работи, каза за НДТ директорът на гимназията Господин Господинов.

 "Свобода за българските медици! Не, не сте сами и ние сме с Вас! - тези думи са мото на декларацията. Ето какво още се казва в нея:"Защото сме хора! Защото сме мислещи! Защото чувстваме, усещаме, радваме се, вярваме! Затова сме гневни от жестоката несправедливост! Не е допустимо в XXI век светлината в очите на болните от СПИН деца да гасне, а виновните за тази нечовешка трагедия да са някъде самодоволни и ненаказани! Не е допустимо тяхното престъпление да се покрива чрез 8-годишния процес срещу невинните българки и палестинския лекар!... Ние, учениците и колективът от Професионалната гимназия по аграрно стопанство, настояваме за незабавно освобождаване на нашите медици и палестинския лекар! Настояваме, час по-скоро, световната общественост да направи нужното за издирване и залавяне на истинските престъпници!
 


Сходни връзки

В ПГАС ИЗЛЯЗОХА С ДЕКЛАРАЦИЯ В ПОДКРЕПА НА СЕСТРИТЕ НИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди