изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:54 EEST
6,5 милиона лева е бюджетът на Държавната агенция по туризъм за годината    
ИкономикаСофия. 6,5 милиона лева е бюджетът на Държавната агенция по туризъм (ДАТ) за тази година. Има вероятност обаче той да бъде увеличен. Това каза новият председател на агенцията Анелия Крушкова, предаде репортер

на Агенция “Фокус”. Крушкова обясни, че трябвало първо да се види как ще бъдат изразходвани предоставените досега средства и едва тогава щяло да се вземе решение колко допълнително ще получи ДАТ. По думите й обаче не бивало да става така, както в края на 2006 година, когато в последните няколко дни на месец декември агенцията е била финансирана с още 3,3 млн. лева.
В отговор нас въпрос - какво е отношението й във връзка с предложението, Агенцията по туризъм да бъде трансформирана в министерство, Крушкова каза: “Ако работим достатъчно добре, и има ефект от ДАТ, и при едно добро партньорство с бизнеса, решението за трансформирането на агенцията ще дойде от само себе си".
На въпрос на “Фокус” Анелия Крушкова заяви, че няма частен бизнес и не притежава фирми. Като доказателство за твърдението си, Крушкова представи на медиите писмо от Комисията за борба с корупцията към парламента, че няма никакъв конфликт на интереси.
Цветомира ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

6,5 милиона лева е бюджетът на Държавната агенция по туризъм за годината | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди