изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:30 EEST
Николай Камов: Реакцията на ДПС е много странна при положение, че те предизвикаха този проблем    
ПарламентСофия. Реакцията на ДПС е много странна при положение, че те предизвикаха този проблем. Това каза пред Агенция “Фокус”депутатът от Коалиция за България и председател на ПД “Социалдемократи” Николай Камов след приемането на текста от Закона за избор на евродепутати, който гласи, че българските граждани, които имат право да гласуват на тези избори, трябва да са пребивавали в страната или страни-членки на Европейския съюз три месеца преди вота.


“Подкрепих този текст. Това е правилното решение. Мотивът е пределно ясен. ДПС през тези години използва правото да се гласува извън границите на страната с ужасно лошата си практика да довежда екскурзианти и да дразни практически всички останали участници в изборния процес”, посочи Камов. Той обясни, че законопроектът е внесен от правителството на Симеон Сакскобурготски, в което са участвали и министри от ДПС. “ДПС няма на кого да се сърди, след като са вносители на този законопроект”, добави Камов. Той коментира още, че не би трябвало да има сътресения в тройната коалиция. “Това е принципно становище – не може да се продължава по такъв начин. Всеки един от нас е изпитал на гърба си тези политически практики и можехме да им се противопоставим по единствения демократичен начин”, посочи Камов.
Никола ЛАЛОВ
 


Сходни връзки

Николай Камов: Реакцията на ДПС е много странна при положение, че те предизвикаха този проблем | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Николай Камов: Реакцията на ДПС е много странна при положение, че те предизвикаха този проблем
Автор: Anonymous да 2007-02-14 @ 14:00 EET
Тай-накрая добра реакция от българи, браво Камов, няма значение богати или бедни ,въпреки че има но нека да сме българи.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди