изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:08 EEST
Рогачев: Шестима политици са покровителствали източването на Топлофикация - София    
НовиниАрестуваният бивш директор на "Топлофикация" - София Георги Рогачев обяви шест имена на политици, които са покровителствали източването на Дружеството, информира bTV.

Рогачев пише, че Вальо Топлото е доведен в "Топлофикация" от Стефан Софиянски, назначен е с неговия подпис и е покровителстван от него. За действията на бившия директор на Столичното дружество са знаели бившите председатели на Столичния общински съвет Антоан Николов и Владимир Кисьов, и министрите Милко Ковачев, Мирослав Севлиевски, Румен Овчаров. Рогачев пише, че откакто е в ареста, не е разпитван.

Наблюдаващият прокурор Божидар Джамбазов обаче заяви пред bTV, че Рогачев е разпитван, но не е говорил. Георги Рогачев даде задочно интервю за bTV, като получи въпросите чрез свой роднина и им отговори писмено. Интервюто беше прочетено в предаването "Тази Сутрин" по bTV. Екипът на bTV ще предаде писмото на Прокуратурата, която ще провери автентичността на интервюто и ако има данни, ще използва информацията в разследването.
http://zakmeta.dnevnik.bg
 


Сходни връзки

Рогачев: Шестима политици са покровителствали източването на Топлофикация - София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.83 секунди