изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:17 EEST
Д-р Андре Гредел се срещна с посланика на Швейцария    
НовиниНа официална вечеря в София в петък ръководителят на болничното партньорство „Шафхаузен-Добрич” д-р Андре Гредел обсъди с посланика на Конфедерация Швейцария у нас Н.П.Томас Фелер постиженията и бъдещето на двустранното ни сътрудничество.

Домакин на вечерта бе генералният директор на петзвездния хотел „Кемпински-Зографски” в столицата Даниел Щайнке. Швейцарския дипломат останал възхитен  от мащабите на партньорството, благодарение на което вече 15 години се внедряват и реализират устойчиви съвместни проекти в основните медицински звена на МБАЛ-Добрич, като здравното заведение заема водеща позиция в страната. Д-р Гредел го информира за приоритетите през 2007г. на частното дружество „Шафхаузен-Добрич” – основен финансиращ орган на дейността. Той  отправи покана към г-н Фелер да участва в организирания в началото на май т.г. във В. Търново българо-швейцарски форум за отчитане и оценка  на сътрудничеството, където нашето партньорство ще бъде представено като европейски модел за развитие и взаимопомощ в сферата на здравеопазването.

 

Елена Бъчварова

 


Сходни връзки

Д-р Андре Гредел се срещна с посланика на Швейцария | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди