изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:09 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: БИЛЕТЪТ ДО ВАРНА СТАНА 1 500 ЛЕВА    
ЛюбопитноЗаради липса на гориво добричлии днес отново ще трябва да ходят пеш. От "Пътнически превози" казаха, че и вчера не са получили очакваната доставка дизелово гориво.

Имало вероятност да бъдат пуснати в действие трите латвии на фирмата, които извършват няколко курса  по натоварени линии като тези за Балчик. До късно снощи не беше известно становището на Националната комисия по цените за това за колко ще ползваме държавния транспорт през следващите дни... По предварителна информация, "Пътнически превози" е предложила цените за билетите за извънградския транспорт да се калкулират вече по 30 лева за пътникокилометър... НДТ научи, че билетът до Варна с микробус вчера е бил 1 500 лева.

РЕЖИМ ЗА ОТОПЛЕНИЕ В ОБЩИНАТА

Липсата на горива за отопление и безпаричието са принудили вече и общината в града да премине към режимно отопление на канцелариите, научи НДТ. От вчера единственото разрешено отопление са електрическите печки, но и те - за да се избегне употребата на повече електроенергия, са също ограничени.

НДТ 19 февруари 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: БИЛЕТЪТ ДО ВАРНА СТАНА 1 500 ЛЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.52 секунди