изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:25 EEST
ПРЕД СГРАДАТА НА ПОЛИЦИЯТА: НАРКОМАН ЗВЕРСКИ ПРЕБИ ПРОДАВАЧКА    
Ред и сигурност Жената е с фрактура на черепа и контузия на мозъка. Потрошени са дланта и пръстите на лявата й ръка. Днес бе в съзнание, но според лекари, състоянието й продължава да е сериозно, а животът й - в опасност. Магазинът, в който е извършен грабежът, е собственост на захарна борса "Корона".

25-годишен наркоман от Добрич зверски преби млада жена, продавачка в магазин в центъра на града. Екшънът се разиграл току пред сградата на областна дирекция "Полиция". Запознати разказаха за НДТ, че около 23 часа в магазина в района на младежкия дом "Захари Стоянов" влязъл млад мъж - пиян или дрогиран, който искал да си купи цигари и алкохол. Той обаче нямал пари и това станало причина за скандал между него и продавачката Валя В. /25 г./. Наркоманът се нахвърлил върху младата жена и започнал да й нанася удари с твърд предмет. От областна дирекция "Полиция" съобщиха, че са задигнати 20 лева от дневния оборот на магазина. Пострадалата е открита на улицата пред обекта в безпомощно състояние от автопатрул на СОТ.

Незабавно от служители на Първо РПУ и СОТ е създадена организация за установяването и задържането на извършителя на грабежа. Той е спипан в района на хотел "България". При последвалите претърсвания на района на местопроизшествието от служителите на реда са открити и иззети веществени доказателства. Работата по изясняване на случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Пребитата Валя В. е настанена в Отделението по неврохирургия на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич. Тя е с фрактура на черепа и контузия на мозъка. Потрошени са дланта и пръстите на лявата й ръка. Вчера бе в съзнание, но според лекари, състоянието й продължава да е сериозно, а животът й - в опасност.

Магазинът, в който е извършен грабежът, е собственост на захарна борса "Корона", научи НДТ. Фирмата имала още два магазина в Добрич. И други нейни обекти били нападани от грабители, тъй като не разполагали с никакви предпазни средства, коментираха запознати. НДТ

 


Сходни връзки

ПРЕД СГРАДАТА НА ПОЛИЦИЯТА: НАРКОМАН ЗВЕРСКИ ПРЕБИ ПРОДАВАЧКА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРЕД СГРАДАТА НА ПОЛИЦИЯТА: НАРКОМАН ЗВЕРСКИ ПРЕБИ ПРОДАВАЧКА
Автор: Anonymous да 2007-02-21 @ 18:38 EET
Тази собственичка така и не се опита да направи нещо за персонала си.Преди години съм работила за нея и помолих да направи нещо по въпроса понеже след 20.00ч става страшничко,но не би.Такива обекти като хр.стоки не бива да работят след 20.00ч,защото в тях работят жени,които не могат да се защитят и виждаме какво се получава.Дано момичето да се оправи.Ако може г-жа кметицата да направи нещо за работното време на магазините.В Европа няма такива денонощни магазини.Щом цените ни са европейски нека и трудът ни е такъв!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди