изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:48 EEST
Анелия Крушкова: Няма да има революционни промени в дейността на Държавната агенция по туризма    
НовиниСофия. Няма да има революционни промени в структурата и дейността на Държавната агенция по туризма (ДАТ), но се налага вътрешно преструктуриране.

Това съобщи пред репортер на Агенция “Фокус” новият председател на ДАТ Анелия Крушкова след официалното откриване на туристическото изложение “Ваканция и спа експо”. Реформата ще се изрази основно в увеличаване броя на служителите, които се занимават с категоризацията. За целта обаче няма да се наемат нови хора, а ще се пренасочват квалифицирани служители от други дирекции. Няма да се наруши балансът на отделите в агенцията, увери Крушкова.
Росен ИВАНОВ

Рекорден брой участници се включиха в двадесет и четвъртото изложение “Ваканция и спа експо”
22 февруари 2007 | 11:17 | Агенция "Фокус"
София. Рекорден брой участници - над 300 се включиха в двадесет и четвъртото изложение “Ваканция и спа експо”, което беше официално открито, предаде репортер на Агенция “Фокус” . Представители на повече от 15 страни ще търсят партньорство с български колеги в областта на туризма. Според председателя на Държавната агенция по туризма Анелия Крушкова подобно изложение е от особено значение за развитието на туризма у нас. Тя смята, че положителната тенденция от миналата година ще се запази и дори подобри. През 2006 година България беше посетена от повече от 5 милиона туристи, а приходите надхвърлиха 2 милиарда лева.
Росен ИВАНОВ

 


Сходни връзки

Анелия Крушкова: Няма да има революционни промени в дейността на Държавната агенция по туризма | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди