изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:39 EEST
ХОРОСКОП ЗА 30 МАРТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 30 МАРТ



ОВЕН - Определено днес ще се нуждаете от балансьор за чувствата си, а те излизат от контрол. Компромисите, колкото и да ги ненавиждате, често пъти спасяват нещата.

ТЕЛЕЦ - Липсата на пари ви потиска и ви кара да се чувствате малоценни, но ситуацията е временна. Малко повече вяра в себе си ви е нужна, за да успеете да се справите.

БЛИЗНАЦИ - Трудно е да работите, когато се захващате с много неща едновременно. Не сте в състояние да помогнете на всички, така че помогнете на тези, на които можете.

РАК - Започвате деня с ясни цели какво точно и как да го свършите. Не всичко ще се подрежда според плановете ви, но важното е да не губите вярата си, че нещата ще се случат.

ЛЪВ - Днес чувствате невероятен прилив на сили и ценни идеи. Просто използвайте енергията си, за да създадете нещо печелившо. Отделете повече време и на най-близките си.

ДЕВА - Опитвате се днес да останете незабелязани, но едва ли ще ви се отдаде. Все пак понякога е добре и някой да се сети за приноса ви към работата и да получите овации.

ВЕЗНИ - Денят е много подходящ за интимни връзки, но наблегнете и на служебните ангажименти. Може да се наложи да направите компромис в името на общото благо.

СКОРПИОН - Днес ще мислите и ще действате целенасочено и практично. Хубав ден да сложите нещата си в ред и да обърнете внимание на детайлите в службата.

СТРЕЛЕЦ - Днес няма да ви се работи особено, но се постарайте шефа ви да не разбере за това. Добре ще ви се отрази физическата активност или среща с позабравени приятели.

КОЗИРОГ - Трудно ще се настроите на работна вълна, а ще се наложи, защото ви чакат доста неща за довършване. Все пак резултатите ще са положителни и ще ви зарадват.

ВОДОЛЕЙ - Още от сутринта денят ще започне с много въпроси за решаване. Ще се наложи да проведете много срещи, но вечерта ще можете да отделите време за себе си.

РИБИ - Днес ще трябва да решите някои финансови въпроси. Налага се да промените тактиката при разпределението на средствата. Не проявявайте прекалена екстравагантност.

Mоже ли датата на раждане определя характера?

Зодията влияе на химията и секса

Каква сте в любовната игра според зодията

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 30 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди