изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:40 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛ ВЗЕМАЛ ПОДКУПИ    
ЛюбопитноСигнали от граждани, че служител на добричката община взема подкупи, са постъпили в РДВР-Добрич, съобщиха вчера от полицията.

Според жалващите се Юлиян Йорданов Стоянов - строителен техник в общината, е получавал парични средства с обещанието да им предостави жилища на общината. РДВР-Добрич, умолява гражданите, които са давала пира ни строителния техник, да се обадят в сектор "Икономическа полиция".
600 ЛЕВА ЗА ЕДНА СТУДЕНА ВОДА
Предложение цената на водата за добруджанци вече да е 600 лева за кубик е изпрател шефът на местното ВиК Петър Калчев до общините-съдружници във фирмата. Вчера новите калкулации за водната цена той е представил в специализираната комисия по цените в строителното министерство. Новата цена е двойно по-висока от досегашната - 288 лева за кубик питейна вода, която влезе в сила от 15 февруари. Причината за драстичното поскъпване е в новите цени на ел. енергията, горивата и т. н... Вчера без ток заради крупните задължения на ВиК към "Електроснабдяване" периодично оставаха 17 от помпените станции на дружеството, което от своя страна доведе и до дневен режим на скъпоструващата ни течност. Все още обаче той не е "закотвен" почасово.
НДТ - 27 февруари 1997 г.
 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛ ВЗЕМАЛ ПОДКУПИ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛ ВЗЕМАЛ ПОДКУПИ
Автор: Anonymous да 2007-03-01 @ 11:46 EET
Само един служител ,глупости това е най корумпираната община и най -корумпираният град ,където управляват и раздават правосъдие бизнесмени със съмнителен бизнес,а Вие журналистите ако може да се наречете такива в тоя град ги прикривате!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди