изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:53 EEST
ХОРОСКОП ЗА 31 МАЙ /ВИДЕО/    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 31 МАЙ /ВИДЕО/



ОВЕН - Днес мнозина ще се опитат да събудят стари страсти в любовта. Вероятно усилията ви ще съживят връзка, която е приключила по ваше желание.

ТЕЛЕЦ - Днес не занемарявайте отношенията си с партньора в любовта. Влагата много усилия, които могат да се окажат и градивни, ако сте избрали вярната посока.

БЛИЗНАЦИ - Днес желанието ви за постигане на успех ще ви стимулира да потърсите развитие. Вложете цялата си енергия, за да експериментирате в нова посока.

РАК - Днес ще оставите на заден план служебните си ангажименти. Ефективността ви в работата ще се понижи и това няма да остане незабелязано от висшестоящите.

ЛЪВ - Днес жизнеността ще ви помага в професионален план и в материалната сфера. Имате шанс за издигане на работното място и да спечелите одобрение на началници.

ДЕВА - Внимателно увеличавайте своята популярност сред кръга от хора, в който искате да придобиете авторитет. Не пренебрегвайте нуждите на близките и любимия човек.

ВЕЗНИ - Ще ви се наложи да подредите мислите си, за да можете днес да контролирате събитията в професионалната сфера. Не допускайте разсеяност в действията си.

СКОРПИОН - Днес не допускайте безотговорност в работата си, защото конкурентите ви няма да проявят разбиране. Опитайте се да споделяте повече чувствата си.

СТРЕЛЕЦ - Днес работата ще ви спори без много усилия от ваша страна. Освободете се от натрапници. Някои ще увеличат многократно паричните си постъпления.

КОЗИРОГ - Днес професионалните ви ангажименти ще нараснат много, но като компенсация - в любовта очаквайте добри новини. Здравето ви ще е непоклатимо.

ВОДОЛЕЙ - Днес животът на родените под този зодиакален знак започва да се подрежда. Действайте смело и не помрачавайте излишно с лоши мисли постиженията си.

РИБИ - Днес за мнозина от представителите на този зодиакален знак, настъпва позитивната промяна. Проблемите, които доскоро смятахте за нерешими, най-после приключват.

 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 31 МАЙ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди