изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:58 EEST
ПЪРВОЛАЦИ ЗАКИЧИХА КМЕТА НА БОЖУРОВО    
ОбществоМалчугани от първи клас в училището в село Божурово с класен ръководител Иванова и директор Анна Петрова вчера бяха гости на кмета на село Божурово Балчо Генов. Децата закичиха кмета с мартеничка и го поздравиха с песни и стихове, като му пожелаха здраве, да бъде все така добър към всички в селото и заедно да решават проблемите.

Развълнуван от поздрава Б. Генов пожелал здраве, много успехи в училище на децата и ги гостил с бонбони. Той обещал още да им бъде гост в училището в Деня на буквите, заедно с още много други, както и да поднесе много подаръци и лакомства. Сред поканените, които ще зарадват децата на тържеството им ще бъдат и председателят на кооперацията в селото, арендатори, търговци и учители в пенсия.
Първолаците закичили с мартеници и счетоводството на кооперация "Заря" в селото с председател Стоил Желев. Кооператорите дарили 50 лв. на децата.
От кметството в селото добавиха още, че е започнало пролетното почистване. Голяма част от жителите му, както и хората от временната трудова заетост са се включили в инициативата.
 


Сходни връзки

ПЪРВОЛАЦИ ЗАКИЧИХА КМЕТА НА БОЖУРОВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди