изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:18 EEST
ЦСКА на 4 точки от "Левски" след 0:0 с "Черно море"    
СпортСофия. ЦСКА завърши 0:0 с "Черно море" и изостава на 4 точки от лидера "Левски". "Червените" не успяха да победят варненския отбор на своя стадион "Българска армия" в мач от 16-ия кръг на "А" група, предаде репортер на Агенция "Фокус".

По този начин ЦСКА събра актив от 38 точки срещу 42 за лидера в класирането Левски. Пред около 8000 зрители на стадион "Българска армия" двата отбора показаха равностойна игра. Първото положение за гол се откри пред "Черно море". В 5-та минута Георги Андонов центрира към Мирослав Манолов и той с удар от въздуха затрудни максимално вратаря Ивайло Петров, който изби. В 12-та минута Черно море претендираше за дузпа за нарушение срещу Даниел Георгиев, но реферът Ангел Ангелов не отсъди нищо. В 25-та минута Велизар Димитров бе на косъм от гола, но след мощния му удар вратарят на Черно море Красимир Колев успя да улови топката. В 34-та минута след грешка в защитата на ЦСКА Мирослав Манолов влезе в наказателното поле и бе съборен от Александър Тунчев, но реферът Ангелов отново не отсъди дузпа. Това вбеси хората от скамейката на "Черно море", а треньорът Ясен Петров демонстративно си хвърли якето на земята. В самия край на първото полувреме се получиха няколко мелета пред вратата на варненския тим, но до гол за ЦСКА не се стигна. След почивката домакините опитаха да упражнят натиск и да открият резултата. Най-чистите положения за тях се откриха в разстояние на две минути. В 69-та Флорентин Петре получи топката на около 7-8 метра от вратата, но ударът му бе спасен блестящо от Красимир Колев. В 71-та след разбъркване пред вратата на Черно море Велизар Димитров отправи удар, след който топката срещна страничната греда. След това варненският тим пропусна своите шансове при контраатаки. В 80-та минута Георги Андонов проби отляво и стреля неточно, вместо да подаде на останалия сам пред вратата Да Силва. В 82-та минута привлеченият от ЦСКА Даниел Георгиев остана сам срещу вратаря Ивайло Петров и стреля по диагонала, но топката излезе в аут. В крайна сметка ЦСКА и Черно море не успяха да си вкарат гол, а феновете на "Българска армия" освиркаха своите любимци.
 


Сходни връзки

ЦСКА на 4 точки от "Левски" след 0:0 с "Черно море" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди