изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:15 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 ЮЛИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 11 ЮЛИ



ОВЕН - Днес разширете кръга на своите интереси, защото възможностите ви в делови план ще са неограничени. Стремете се да продължите досегашната си линия.

ТЕЛЕЦ - Днес не бъдете немарливи към задълженията си, дори и да са ви досадни. Можете да направите уговорка в сантиментален план, която да промени стила ви на живот.

БЛИЗНАЦИ - Днес търсете силни делови партньори, защото така ще достигнете до целите си. Любовните трепети ще ви дават мотивация, да търсите нови възможности.

РАК - Днес невъзможното ще се превърне в реалност, ако си дадете сметка кои са чертите от характера, които ви носят успехи. Ще се нуждаете от обективност във всички посоки.

ЛЪВ - Днес не допускайте да сте невъздържани в общуването с партньора в любовта. Възможно е да се сблъскате с парични проблеми, породени от неразумно планиране.

ДЕВА - Днес родените под този зодиакален знак ще имат възможност да направят избор според потребностите си в любовта. Не допускайте това да намали вашата бдителност.

ВЕЗНИ - Днес импулсивността ще е по-сигурен знак за силните ви чувства в любовта, отколкото добре премислените думи и жестове. Част от вас ще си върнат пари.

СКОРПИОН - Днес не се поддавайте на авантюристични пориви, за да не нараните интимната си половинка. Мнозина от вас ще осъществят дълго и изморително пътуване.

СТРЕЛЕЦ - Днес не се поддавайте на дълбоко емоционално страдание, ако близък приятел ви предаде. Полагайте усилия за съхраняването на здравословното си състояние.

КОЗИРОГ - Днес се опитайте да си доставите наслада с покупка, с която ще подобрите интериора в жилището си. Не се колебайте да доставяте радост на близките си.

ВОДОЛЕЙ - Денят ще е наситен на положителни емоции, следствие на добрите новини, които ще получите от ваш близък. При нужда, подайте ръка на член от вашето семейство.

РИБИ - Днес положителните промени около вас ще са свързани с партньора в любовта. Мнозина ще се сдобият с наследник или ще получат вест за идването му.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди