изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:47 EEST
"Е.ОН" ОТКРИВА ОЩЕ ЕДНА КАСА ЗА КЛИЕНТИТЕ СИ    
НовиниОт пресслужбата на електроразпределителното дружество "Е.ОН" заявиха, че до края на седмицата в Добрич ще бъде разкрита още една каса за обслужване на клиентите. Тя ще се намира на пл. "Свобода" 7, уточняват още от фирмата по повод питане на НДТ. В отговора си до вестника дружеството добавя още, че до края на ноември в града са работили 11 каси на 6 адреса. През декември е била открита още една каса в центъра за обслужване на клиенти на бул. "25 септември" 66, а през март - и на бул. "25 септември" 84. В края на март общият брой на касите за заплащане на електроенергия ще бъде вече 14.

Попитахме също кога ще започне разпределението на клиентските карти, като в отговор от дружеството добавиха, че това ще е поетапно. Първите клиентски карти в Добрич ще бъдат доставени в сряда в центъра за обслужване на клиенти, след което ще бъдат разпределени и по касите в  пощенските клонове. От дружеството добавиха, че картата е практична, с размер на кредитна карта и ще съдържа цялата информация, необходима на клиента при заплащането на потребената електроенергия или при използване на услугите в центровете за обслужване на клиенти. На нея ще са изписани името на клиента и неговият клиентски номер. Картата ще даде възможност за по-лесно и бързо обслужване на клиентите при заплащането на техните сметки, тъй като клиентският номер осигурява по-бърз достъп до информацията за конкретния клиент като консумирана електроенергия, данни за обекта или обектите, за които заплаща потребление, добавят още от дружеството.
 


Сходни връзки

"Е.ОН" ОТКРИВА ОЩЕ ЕДНА КАСА ЗА КЛИЕНТИТЕ СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди