изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:36 EEST
Наоми Кембъл почна работа като чистачка    
ЛюбопитноИзвестната със своя агресивен нрав топ манекенка Наоми Кембъл преглътна гордостта си и заработи като чистачка.


Това не е новото домакинско амплоа, избрано от черната пантера, а изпълнението на присъдата й, според която тя бе призната за виновна за причиняване на телесна повреда и оказване на физическо насилие.

Делото бе заведено от прислужницата й, 42-годишната Ана Сколавино, след като през миналия март Наоми я нападнала и била с мобилен телефон.

За наказание 36-годишната британка ще трябва да мие подовете на коридорите в обществена сграда в Ню Йорк в продължение на пет дни. Освен работата в полза на обществото, тя трябва да премине двудневен курс как да владее нервите си и да плати на г-жа Сколавино 350 долара за медицински разноски.

Все пак на супермодела на 2006 г. й бе спестено унижението да мете и мие улиците и всички да й се подиграват открито, както това се случи с Бой Джордж. Ексцентричният британски певец и ди джей бе осъден за притежание на кокаин и през август миналата година и му се наложи да чисти улиците на Манхатън.

След като бе осъдена, Наоми се извини на своята прислужница и заяви, е „ужасно се е разкаяла“ за деянието си.

„Много ме е срам. Тогава просто бях ужасно изморена. Липсата на сън доведе до тази срамна постъпка“, заяви разкайващата се Наоми, цитирана от вестник „Дейли мейл“.

Наоми вече съвестно се е заела със задачата си и лъска сградата, като ролята й на хигиенистка по цял ден ще продължи до този петък.
 


Сходни връзки

Наоми Кембъл почна работа като чистачка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.63 секунди