изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:49 EEST
ТАКСИМЕТРОВИ ШОФЬОРИ ИЗДИРВАХА КОЛЕГА, ЗАДЪРЖАН В... ПОЛИЦИЯТА ВЪВ ВАРНА    
Новини Над 40 таксиметрови автомобила от Добрич в сряда се включиха в издирването на своя колега Борислав Атанасов, който беше в неизвестност от миналата вечер. В късния следобед стана ясно, че той е бил задържан в полицейско управление във Варна, тъй като в колата му е намерена спринцовка.

В 18 часа във вторник вечерта 28-годишният мъж е трябвало да се обади на централата на "България такси", че застъпва нощна смяна, но не направил това. За последно с него разговарял баща му Атанас. Той му се обадил между 22.30 и 23 часа и го попитал къде е. Борислав отговорил, че пътува към една от пиаците в центъра на града. Младият мъж живеел с приятелката си на съпружески начала. Когато вчера сутринта не се прибрал от смяна, тя се обадила на баща му. Атанас подал жалба за изчезването на сина си в полицията. Цял ден мобилният телефон на Борислав отговарял, че в момента няма връзка с този номер.

Таксиметровият шофьор е задържан около 23 часа във вторник с още три лица в квартал във Варна, съобщиха от областна дирекция "Полиция" в Добрич. Отведени били в Трето РПУ с подозрение за съпричастност към престъпление и задържани за 24 часа с полицейско разпореждане. След като съпричастността или престъпление не били установени, вчера следобед са били освободени преждевременно. На задържаните е дадена възможност да се обадят на близките си, но от нея се възползвал само един, допълниха от ОД "Полиция".

Борислав Атанасов работи като таксиметров шофьор от началото на годината. Той кара "Дачия Логан" заедно с баща си, който упражнява тази професия от дълги години. НДТ

ИЗЧЕЗНАЛИЯТ ТАКСИМЕТРОВ ШОФЬОР - ЗАДЪРЖАН С ХЕРОИН?

По непотвърдена информация, издирваният от тази сутрин таксиметров шофьор Борислав Атанасов Давидов, е задържан на варненска територия с... хероин. В момента НДТ уточнява подробности по случая. По-рано днес ви съобщихме, че снощи е изчезнал таксиметров шофьор, който негови колеги започнаха да издирват на територията на Добричка и Варненска област. Преди минути дойде информация, че Давидов е задържан по подозрения на полицията във Варна и вече бил пуснат на свобода. Не е изключено да се окаже, че таксиметровият шофьор няма никаква вина и не е участвал в трафик на дрога.

Издирваният таксиджия в Добрич всъщност бил задържан от полицията във Варна

07 март 2007 | 17:26 | Агенция "Фокус"
Добрич. Издирваният таксиметров шофьор от колегите си в Добрич бил задържан от полицията. Това съобщиха за Агенция “Фокус” от ОДП – Добрич. Вчера около 23 часа шофьорът, който се води в неизвестност, всъщност бил задържан при провеждането на полицейска акция във Варна заедно с още 3 лица. Те били задържани в морската столица за 24 часа по подозрение за съпричастност към извършване на престъпление. И на четиримата им е било предоставено правото на телефонен разговор, но само един от тях се е възползвал от него.
Поради непотвърждаване на съмненията за съпричастност четиримата задържани са пуснати от ареста днес следобед.
Междувременно таксиметровите шофьори от Добрич започнаха да издирват колегата си. От местни-фирми превозвачи обясниха, че по график шофьорът от “България такси” Борислав Давидов е трябвало да бъде нощна смяна, но не се е свързал с диспечерката. Бащата на 27-годишния мъж е подал тази сутрин сигнал в полицията.
Никола ЛАЛОВ

ИЗЧЕЗНА ТАКСИМЕТРОВ ШОФЬОР ОТ ДОБРИЧ, КОЛЕГИТЕ МУ ГО ИЗДИРВАТ

В момента таксиметрови шофьори от Добрич се събират и започват мащабно издирване на изчезнал снощи свой колега. Неизвестна засега е съдбата на 27- годишния Борислав Атанасов Давидов, който работи във фирмата “България такси” за НДТ негови колеги споделиха, че е трябвало да застъпи на работа вчера в 20.00 часа, но не се е обадил на диспечерката Лилия Стоянова. По-късно обаче той бил разговарял с баща си Атанас Давидов, бил видян и на стоянка.

Тази сутрин Борислав Давидов не се прибрал у дома, след което баща му се обадил в полицията, където подал и молба синът му да бъде издирван. Мобилният телефон на Борислав давал сигнал, че достъпът до него в момента е невъзможен. Автомобилът, който шофиря Борислав Давидов, е "Дачия Логан” Tx 27 12 HX. Нажежената около таксиметровите шофьори в страната обстановка стана повод таксиметрови шофьори и от други фирми в момента да започнат мащабно издирване на колегата си из областта. Повече подробности по-късно и в утрешното печатно издание на НДТ.

 


Сходни връзки

ТАКСИМЕТРОВИ ШОФЬОРИ ИЗДИРВАХА КОЛЕГА, ЗАДЪРЖАН В... ПОЛИЦИЯТА ВЪВ ВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди