изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 06:54 EEST
РЕСТОРАНТИ В ДОБРИЧ - С ФИКСИРАНИ КУВЕРТИ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ    
НовиниЧаст от членовете на регионалната асоциация на хотелиерите и ресторантьорите в Добрич са се обединили около идеята за 8 март да предлагат фиксирани куверти. Това съобщи председателят на регионалното сдружение Димитър Димитров.

"Идеята е да може да приемаме и обслужваме по-бързо клиентите. Ако се приемат на свободна консумация, то се налага много да чакат. Например, за приготвянето на една салата отиват от 3 до 4 мин. Ако влязат 100 души, то стотният клиент ще яде салатата си едва 40 минути, след като я е поръчал" - поясни идеята Д. Димитров. Ресторантьорите планират да работят по този начин за всички по-големи празници, когато колективи и по-големи компании разтварят кесии и ходят по заведения. Около тази идея са се обединили съдържателите на по-големите ресторанти в града, като за осмомартенските банкети те ще предлагат няколко вида менюта, в които ще има включени салата, основно ястие и десерт. "Така ние ще можем да сме предварително подготвени и клиентите ни ще чакат по-малко време да им бъде изпълнена поръчката" - каза още Димитров.
 


Сходни връзки

РЕСТОРАНТИ В ДОБРИЧ - С ФИКСИРАНИ КУВЕРТИ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди