изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:59 EEST
ДАМИ СЪБРАХА 4000 ЛЕВА НА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОКТЕЙЛ    
Общество4000 лева събраха жени на благотворителен коктейл, посветен на 8 март. Проявата се състоя в Артклуб “Ретро” в Каварна и събра на чаша бяло вино близо 100 бизнес дами и съпруги на бизнесмени от града. Всяка една от тях беше посрещната с червен карамфил, а по време на коктейла под акомпанимента на пиано в клуба звуча любовна лирика, танцуваха състезатели по спортни танци от клуб “Флорета”.

Събраните средства ще се използват за подпомагане лечението на деца, страдащи от диабет и жени в тежко социално положение, обяви кметът на общината Цонко Цонев, под чийто патронаж премина вечерта. Градоначалникът благодари на участничките в благотворителния коктейл за проявената от тях щедрост и изрази надежда проявата да се превърне в традиция.

Цонев изненада дамите с прожекцията на видеофилма “Европейската нощ на Каварна” на режисьора Андрей Слабаков, който ще бъде излъчен по БНТ. Продукцията на именития български режисьор бе заснета в новогодишната вечер с участието на Рони Джемс Дио и водещи - актьорите Малин Кръстев и Кембъла.

Димитър Апостолов

 


Сходни връзки

ДАМИ СЪБРАХА 4000 ЛЕВА НА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОКТЕЙЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди